We willen graag van wandelaars weten wat ze van onze wandeltochten vinden. Heb je tips en tops plaats dan hieronder een reactie

Reactie plaatsen

Reacties

Helma van Koolwijk
2 maanden geleden

Hallo,

De lentewandeltocht in Geffen was op sommige stukken slecht bewegwijzerd. Heel jammer.. Hierdoor ontstond er veel onrust onderweg.

de Osse Maaskant
2 maanden geleden

Vanwege werkzaamheden moesten we de route aanpassen. Daardoor moest je over een paar 100m eeen deel van de route inlopen in tegengestelde richting van het deel dat je eerder hebt gelopen. We hebben dit in de routebeschrijving en op de pijlen proberen duidelijk te maken. Jammer dat we daar niet helemaal in geslaagd zijn.

Lies Wesseling
6 maanden geleden

Heel jammer dat de 1e wandeling in 2024 afgelast moet worden, maar ook heel begrijpelijk. Gelukkig staat er een heel nieuw jaar voor de deur, waarin we nog vaak hopen te wandelen.
Goede Jaatwisseling en een gezond en vooral sportief 2024.
Lies

Charles van Herpen
2 jaar geleden

Zijn dag inschrijvingen straks in Geffen
(2 oktober) wel weer mogelijk?

Jvk
3 jaar geleden

Een diepe buiging voor deze organisatie
Ga er maar aanstaan een vrijwilliger die
33uur op ze benen staat// en vanalles en nog wat
Ook de mensen niet zomaar op pad sturen met slecht
Weer / en natuurlijk rode kruis ehbo in grote
Getallen aanwezig/ en natuurlijk leuke collega’s
Wandelaars 😂dit smaakt naar meer.

Nardie Aarts
3 jaar geleden

Hartelijk dank aan de organisatie, vrijwilligers en bevoorraders van de Kennedymars 2021. De tocht was perfect georganiseerd (het weer kan niet geregeld worden). De aandacht voor de wandelaars heeft ervoor gezorgd dat we er wat langer dan gemiddeld over gedaan hadden, maar dat geeft ook de kwaliteit en het enthousiasme aan waarmee alles uitegvoerd werd. misschien een klein aandachtspuntje is de uniformiteit in het pijlen zetten. (voor , op of achter de kruisingen) . De GPX route zat er gelukkig nooit naast.
Nogmaals hartelijk dank to de volgende keer.

Nardie en Marielle Aarts

Bernard Oude Nijhuis
5 jaar geleden

Dank. Genoten van jullie Maasakkerswandeling.
Een klein verslagje:
http://www.oudenijhuis.nl/bernard/wandelblog/?p=5160

Arie den Blanken
5 jaar geleden

Ik ben een "nieuwe" wandelaar van wel bijna 7 kruisjes. Alle drie de tochten van 2019 mee gedaan (10 km) Daardoor op plaatsen geweest waar ik nog niet eerder geweest was. Mijn complimenten voor de routes. Goede routebeschrijvingen en prima uitgepijld